Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρήτη Σεισμόσ / Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα Πάτρα - Isxyros Seismos - Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), .

Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Σεισμόσ Τώρα Κρήτη : Σεισμόσ Τώρα Πάτρα - Isxyros Seismos
Σεισμόσ Τώρα Κρήτη : Σεισμόσ Τώρα Πάτρα - Isxyros Seismos from i1.prth.gr
Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

«η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμοσ Κρητη Τωρα : Seismos
Σεισμοσ Κρητη Τωρα : Seismos from nb.bbend.net
Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου».

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος .

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα : Seismos Twra Sthn A8hna Ti
Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα : Seismos Twra Sthn A8hna Ti from i1.prth.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη .

Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 .

Κρήτη Σεισμόσ / Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα Πάτρα - Isxyros Seismos - Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), .. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.